Begivenheder

Apr.

Maj.

Jun.

Nytårskur for frivillige (bare rolig, det bliver ikke sund mad og motion) Hyggeaften for alle frivillige. Er du endnu ikke frivillig, så kontakt os gerne og vær med:)

Repræsentantskabsmøde. Nærmere info følger, samt dirkete invitation gennem mail fra formand Karin Rask.

digital dag med hjælp til hjemmeside, tilmeldinger, mail m.m. Dagens
underviser er Mathias Mose Olesen som er lærer og meget IT-kyndig, og står bla. for
Sorg og Livs hjemmeside. Hermed en opfordring til at medbringe egen bærbar
computer, iPad og tlf og få hjælp til opsætning af eks mails, samt navigering i den
virtuelle verden man bliver kastet ud i som frivillig. Der vil være præsentation af de
forskellige hjemmesider vi støder på gennem menighedsplejen med tilmeldinger,
relevant informationer m.m.

Frivilligdag.

Der er kommer en dato i det nye år, hvor det er vores tur til at komme til frivilligdag hos en menighedsplejen i Randers. Når vi har en dato kan vi evt aftale samkørsel.

Hospitalspræst Karen Søe Pedersen holder oplæg for os om omsorg for den døende med fokus på at våge og samtidig passe på sig selv. Nærmere info følger.

Vi siger god sommer til hinanden med et hyggeligt aften erfa-møde med
fællesspisning på Egholm. Nærmere info følger.

Find os

Aalborgprovstiers menighedspleje